Az ügynökségről

A Heureka Music Agency zenei ügynökség jelenlegi formájában 2010. óta szolgálja ki a megrendelők igényeit. Alapvető profilja a zenei produkciók közvetítése, de foglalkozik különböző stílusú és volumenű produkciók összeállításával, színpadra-, képernyőre- és rendezvényre vitelével is. Az elmúlt hét év legnagyobb produkciói közé tartozik a 2017-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon bemutatott filmsláger koncert, a The Best FilMusic Songs; a Special Event rendezvényszervező irodával közösen  létrehozott Volvo Symphonic – a Volvo XC40-es bemutató rendezvénye a  Bálnában, valamint Stochelo Rosenberg világhírű gitárvirtuóz koncertje a Swing à la Django zenekarral és Roby Lakatossal a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Az ügynökség telt házzal vitte színpadra az elmúlt két évben a Magashegyi Underground Szimfonikus Remix koncert-et a MÜPA-ban és a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon egyaránt.

Heureka Pop Orchestra játszik a Honeybeast és a Blahalouisiana Szimfonikus koncerteken, a zenekar zenészei ezen kívül muzsikáltak az elmúlt három évad Tv2 Sztárban Sztár és a Star Academy című műsoraiban is.

Produkcióinkban Prima Primissima- és Artisjus-díjas zenekarok és művészek működnek közre. Zenei palettánk különböző stílusokból áll össze a klasszikustól a balkáni jazzen át a popos swingig, az előadói apparátust tekintve pedig az egy-két fős formációktól a szimfonikus zenekari felállásig.

Az ügynökség megálmodója és vezetője, Lombos Pál, zenei producer, aki maga is hivatásos zenész. Klasszikus zenei master diplomáját 2006-ban szerezte a Debreceni Egyetemen nagybőgő szakán. Tanulmányai alatt próbajátékot nyert a Budafoki Dohnányi Zenekarba, ahol azóta is nagybőgősként dolgozik. Számos különböző könnyűzenei stílusban próbálta ki magát sikerrel, melynek során a viszonylag ritka nagybőgő slap technika művelőinek egyikévé vált. A zenei pályafutásával párhuzamosan folyamatosan közreműködött szervezőként is.  Számos zenekart alapított és vitt sikerre, míg végül közel 20 éves zenekari, koncert- és rendezvényszervezői tapasztalattal a háta mögött megalapította a Heureka Music Agencyt.

Eddigi zenekari pályafutása alatt zenészként dolgozott együtt többek között Sting-gel, Andrea Bocellivel, Hose Carreras-al, Stochelo Rosenbergel, Hollerung Gáborral, Havasi Balázzsal és Roby Lakatossal. Különböző zenei formációkkal bejárta a világ legnívósabb koncerttermeit, a New York-i Carnegie Hall-tól a Hong Kongi Operáig. Volt alkalma belülről látni a legnagyobb művészek produkcióinak felépítését, mesterfogásait, és összességében rengeteg tapasztalatot szerzett a művészi szórakoztatás terén. Zenekaraival számos közéleti személyiség előtt játszott protokollvacsorákon, rendezvényeken, koncerteken. Az utóbbi 16 év magyar miniszterelnökei, köztársasági elnökei, az amerikai és az izraeli nagykövet, Forma 1-es pilóták és több mamutvállalat elnöksége élvezhette előadásukat, csak úgy, mint a több tízezres tomboló fesztiválközönség.